المقادير باذنجان رومي مشوي _ زبادي_ طحينة_ فلفل الوان_ ثوم _بقدونس_ ربع كوب خل _ملعقة صغيرة عصير ليمون_ ربع ملعقة شطة_ ملح _فلفل اسود_ زيت زيتون _خل طريقة التحضير * نقطع فلفل الالوان والثوم ةنضيف عليهم عصير ليمون وخل وشطة * نشوي الباذنجان ونقطعه ونضيفه على الخليط * نضيف الطحينة والزبادي وزيت زيتون وفلفل اسود وملح عليهم ونخلط جيدا * تضع في طبق التقديم مزينة بالبقدونس وبالهناء والشفاء
from موقع صن سيت http://ift.tt/2jH04WS
via 
IFTTT
 
إرسال تعليق